Кои се предностите за Вашиот организам со употреба на Артерико:

- Го олеснува протокот на крв низ срцето и крвните садови
- Го регулира нивото на холестерол и триглицериди
- Го намалува ризикот од атеросклероза
- Го забрзува зараснувањето на раните и епителизацијата на ткивата
- Се намалува ризикот од мозочни и срцеви удари
- Се намалува и регулира високиот крвен притисок
- Врши детоксификација на организмот

КОКТЕЛ АРТЕРИКО го употребуваат и луѓе кои немаат здрава и редовна исхрана, конзумираат алкохол и цигари, ćе постојано под секојдневен притисок и стрес, луѓе кои сакаат да ја подобрат општата здравствена состојба, да ја зголемат виталноста и енергијата на организмот.

Артерико ДООЕЛ е компанија која се бави со производство и дистрибуција на природен фитопрепарат коктел Артерико.

Артерико е објавен како патент во далечната 1998 година и по тогашните закони како препарат за васкуларни заболувања- помошно лековито средство.
прочитај повеќе ...

АРТЕРИКО Е природен фитопрепарат додаток во исхраната. Се користи за подобрување и одржување на здравјето на целиот кардиоваскуларен систем.

Се користи како додаток во исхраната за олеснување на симптомите и тегобите кои постојат како резултат на слаба артериска и венска циркулација...
прочитај повеќе ...

 • Пореметена артериска и венска циркулација (чувство на замор и болка во нозете, ладни раце и нозе, појавување на оток)
 • Атеросклероза (зачепување и задебелување на крвните садови)
 • Висок крвен притисок
 • Тромбоза, варикозни вени
 • Гангрена и дијабетичен улкус (чир) на нозете
 • 1. Дали коктел Артерико се зема со стандардната терапија?
 • - Коктел Артерико може да се употребува во исто време со стандардната терапија. Треба да се зема најмалку еден час пред или после лековите што се земаат.

 • 2. Како и кога се употребува коктел Артерико?
 • - Коктелот мора да се користи во континуитет од неколку месеци...
  прочитај повеќе ...

Медиуми